Ons aanbod — Een breed aanbod aan producten met grote
voorraad

Onze apotheken liggen op amper 2 kilometer van elkaar, waardoor wij een heel breed gamma en ruime voorraad garanderen. Is er iets niet op voorraad? Bestel dan voor 15u30 je product en wij voorzien het product voor het sluitingsuur dezelfde dag. (Thuislevering optioneel)

Jouw apotheek,
24/7 bereikbaar

MAAK EEN AFSPRAAKReserveer een product

Méér dan geneesmiddelen

Naast (veterinaire) geneesmiddelen, magistrale bereidingen, homeopathie, fytotherapie en producten voor wondzorg kan je bij ons ook terecht voor vragen en een uitgebreid gamma aan producten voor verzorging en welzijn.

COVID & griepVAccinatie

Je kan in onze 3 apotheken terecht om het nieuw aangepaste COVID-19 vaccin en/of het griepvaccin te laten plaatsen. 

Voor het COVID vaccin dien je op voorhand een afspraak te maken, voor het griepvaccin kan je ook zonder afspraak bij ons terecht. Gelijktijdige toediening (1 in elke arm) van het griep- en covidvaccin is ook mogelijk vanaf 15 oktober. 

meer info

Vroegdetectie hoge bloeddruk en diabetes

Vanaf nu kan je bij je bezoek in apotheek De Krook je ook laten screenen op hoge bloeddruk en je risico voor diabetes, naast andere belangrijke gezondheidsparameters!

Via onze digitale assistent, Salvus Health, kan je deze parameters makkelijk zelf opmeten. Nadien kan je je resultaten ook eenvoudig op je smartphone raadplegen samen met bijhorende uitleg en nuttige tips voor een gezondere levensstijl.

We bieden deze service gratis aan zodat dit zo toegankelijk mogelijk blijft voor iedereen en we hopelijk zoveel mogelijk mensen kunnen helpen screenen.

Vroegtijdige opsporing en behandeling is dan ook van levensbelang om schadelijke effecten op het lichaam zo snel mogelijk te kunnen voorkomen en aan te pakken.Indien er dus een afwijkende waarde in de apotheek gedetecteerd wordt verwijzen we je door naar je huisarts zodat deze dit verder met jou kan opvolgen.‍

Jong en oud is dus meer dan welkom om zich preventief eens te laten screenen, vraag er zeker naar bij je volgende bezoek in apotheek De Krook!

Thuislevering – Simpel, snel, ecologisch en mét expertise

Het is niet altijd mogelijk om je geneesmiddelen en andere gezondheidsproducten in de apotheek fysiek te komen afhalen. Daarom leveren wij met veel plezier je geneesmiddelen gratis met de fiets aan huis en dit binnen een straal van 3 kilometer rond de apotheek.

Hoe gaat het in zijn werk?

1 | Plaats uw bestelling via:

Graag duidelijk vermelden dat de bestelling geleverd moet worden aan huis.
Geneesmiddelen op voorschrift? Stuur ons een duidelijke foto van het voorschrift samen met uw bestelling.

2 | Wij leveren uw bestelling met de fiets aan de voordeur en geven met plezier de nodige professionele uitleg over uw geneesmiddelen en producten.

Huisapotheker

Als je aan een chronische aandoening lijdt, heb je baat bij een persoonlijke begeleiding van je geneesmiddelengebruik, zeker als je verschillende medicijnen per dag neemt.

Door een huisapotheker te kiezen, krijg je doorlopende opvolging, afgestemd op jouw noden!

  • We bezorgen je een volledig overzicht van de geneesmiddelen die je neemt.
  • We staan in voor persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw noden.
  • We werken samen met je (huis)arts en andere zorgverleners, en zijn de contactpersoon voor informatie over jouw medicatie.

Bovendien is deze dienst voor jou volledig gratis.
We kunnen deze dienst in de apotheek activeren, daarvoor hoef je enkel een overeenkomst te ondertekenen waarin je ons toestemming geeft om als jouw huisapotheker op te treden.

Zorgpunt

Als Zorgpunt apotheek kan je bij ons terecht voor een volledig gamma aan thuiszorgmateriaal, waarbij zowel verhuur als verkoop mogelijk is, en dit met een snelle & betrouwbare service!

Zo kan je onder meer bij ons terecht voor:

  • Krukken
  • Rolstoelen
  • Rollator
  • Ziekenhuisbedden
  • Tilliften
  • Toiletstoelen
  • ...

Bij verminderde mobiliteit is er bovendien mogelijkheid tot volledige terugbetaling van mobiliteitsoplossingen zoals een rollator met een voorschrift van een arts. 

Bovendien kan je genieten bij ons van een vaste, directe korting van 20% op alle incontinentiemateriaal. In alle discretie helpen wij je graag het best passende materiaal kiezen. 

Ben je zelf benieuwd naar het volledige gamma aan thuiszorgmateriaal dat we jou kunnen aanbieden? Neem dan gerust al eens een kijkje op de website www.zorgpunt.eu of kom langs in één van onze apotheken voor meer uitleg en deskundig advies.

Meer info